Trăiește în stilul tău, alege să te împlinească!

Suntem o organizație non-profit care promovează echilibrul în viață. Misiunea noastră este să creștem nivelul calității vieții oamenilor prin informare, educare și incurajare a dezvoltării individului, a familiei și a societății, către un stil de viață echilibrat.

Asociația EquiLife desfășoară, printre activitățile sale, acțiuni de promovare, în țară și în străinătate, a diversității culturale și artistice, a tradițiilor naționale, precum și a inițiativelor de succes ale românilor.

"Nu avem voie să fim spectatori la ce ni se întamplă."
- Dan Puric

Expoziție în Spania

Asociația EquiLife a susținut reprezentarea României în Spania prin expoziția de fotografie "Aceasta este țara mea. România!", a artiștilor români Levi Căpătan, Sorin Onișor și Bogdan Comănescu.

Read More

Redirecţionează 2%

Vă invităm să directionați cei 2% din impozitul pe venitul realizat în 2015 către Asociația EquiLife. Ajutorul vostru este foarte important pentru activitatea organizației; pregătim proiecte frumoase și valoroase.

Read More

Mândru de Romania

Avem o mie de motive să ne mândrim că suntem români și le vom împărtăși lumii întregi. Programul Asociației EquiLife "Mandru că sunt român" are ca scop redarea încrederii românilor în forțele proprii.

Read More

Susține EquiLife

Te primim cu brațele deschise dacă vrei să devii voluntar sau ne poți sprijini activitatea prin direcționarea unei părți din venitul tău, fie că ești persoană fizică sau juridică. Orice idee frumoasă este binevenită!

Read More