Membri fondatori

Cristina Ionescu

Președinte Asociația EquiLife

Cristina vine din mediul corporate, cu peste 13 ani de experiența în marketing și comunicare, cu multe strategii și campanii publicitare realizate. Pe lângă experiența profesională despre care poți citi mai mult aici, este și fotograf, îi place să amestece culori pe pânza și să fie mereu pozitivă.

„Credem că atunci când există voința, exista și rezolvare. Ne cunoaștem obiectivele și unde vrem să ajungem. Credem că se pot face lucruri în lumea asta și le facem. Oricând găsim răspunsul potrivit sau avem o idee bună, de abia așteptam să o împărtășim cu ceilalți. Suntem entuziaste și reușim să îi facem și pe alții să creadă. Asa suntem noi.”

E-mail: cristina@equilife.ro

Gabriela Grigori

Vice-Președinte Asociația EquiLife

Experiența profesională a Gabrielei este acumulată în cei peste 12 ani de activitate desfășurată în marketing, PR și vânzări, în care a adus succes angajatorilor și clienților săi din diverse industrii, atât în zona corporate, cât și non-profit. Mai multe detalii aici. Totodata, Gabriela este pasionată de life&business coaching, training și dezvoltare personală.

„Înțelegem că toți oamenii sunt diferiți și, de aceea, ne propunem să venim în întâmpinarea lor cu soluții adaptate cât mai potrivit nevoilor specifice ale acestora. În plus, ideile și proiectele noastre sunt întotdeauna surprinzătoare și implementate cu pasiune”.

E-mail: gabriela@equilife.ro

Andreea Runceanu

Ambasador Asociația EquiLife

Andreea este exemplul nostru de om echilibrat. A reprezentat cultural România pe toate continentele în cei 13 ani de când cânta la vioară în cvartetul Amadeus, este mămica a doi băieți, soție devotată și prietenă de nădejde. Mereu pozitivă și activă social, se implică voluntar în educarea și motivarea tinerilor, susține valorile românești și crede cu tărie în familie și echilibru în viață.

“Equilife a venit în viața mea exact în momentul când am simțit necesitatea de a dărui înapoi românilor ceea ce ei mi-au oferit în toți acești ani de viață publică. Credem că fiecare om este extraordinar și vrem ca fiecare să viseze mai mult și să îndrăznească mai mult. Ne concentrăm pe aspirații și ajutăm oamenii să își descopere și să-și folosească la maximum puterea pe care o au în interior.“

E-mail: andreea@equilife.ro
Website: www.andreearunceanu.ro